Ana içeriğe atla

“Yeniden Kullan” Projemizin 8. Sergisini Açıyoruz! (Tarih: 9 Kasım 2022, Saat: 12:00)

Değerli ASBÜ Mensupları,

Sizleri, Sosyal ve Beşerî Bilimler Fakültesi olarak yürüttüğümüz “Yeniden Kullan: Ekolojik Bilinci Geliştirme ve Sosyal Paylaşım Projesi”nden haberdar etmek istiyoruz. Seçimlerimizin ekolojik sistemdeki etkileri üzerinde farkındalık yaratmayı ve alternatif tüketim modellerini teşvik etmeyi hedeflediğimiz bu proje ile kullanmadığımız eşyaları ihtiyacı olanlara ulaştırmayı ve ikinci el eşya tüketimini özendirmeyi amaçlıyoruz.

Üniversitemiz mensupları kullanılabilir durumda olan ikinci el eşyalarını bağışlayarak sekizincisini gerçekleştireceğimiz “Yeniden Kullan” Sergisine katkı sağladılar. Belirli bir sayıya ulaşan bağışlarımızı iki gün boyunca Sümerbank Binası Fuaye Alanında sergilemeyi ve ASBÜ mensuplarının kullanımına açmayı planlıyoruz. Projemizi desteklemek ve “Yeniden Kullan” bilincini hep birlikte yaygınlaştırmak adına sizleri 9 Kasım 2022 Çarşamba günü saat 12:00’da gerçekleştireceğimiz sergi açılışına davet ediyoruz.

Saygılarımızla,

Nagihan Gür & Nihal Tekin

Proje Koordinatörleri

Not: ASBÜ personeli ve öğrencilerimiz sergilenen tüm eşyalardan ÜCRETSİZ olarak faydalanabilecektir. Sergi süresince bağış alımı devam edecektir. Bağış yapmak isteyenler getirecekleri eşyaları iki gün boyunca fuaye alanında sergileyebilirler.