10. “Yeniden Kullan” Sergimizi Açtık! (29 Mayıs 2024)

ASBÜ Sosyal ve Beşerî Bilimler Fakültesi adına yürüttüğümüz “Yeniden Kullan: Ekolojik Bilinci Geliştirme ve Sosyal Paylaşım Projesi”nin 10. sergisi 29 Mayıs 2024 tarihinde Sümerbank Binası Teras Katında açıldı.

Sergi açılışında Rektörümüz Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, Sosyal ve Beşerî Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Münire Kevser Baş ve proje koordinatörü Doç. Dr. Nagihan Gür birer konuşma yaptı. Sayın Rektör Prof. Dr. Arıcan ve Dekan Prof. Dr. Baş konuşmalarında, “Yeniden Kullan” projesinin ekolojik bilinci oluşturmadaki önemine vurgu yaparak bu projenin Üniversitenin sürdürülebilir ve çevreye duyarlı bir kampüs oluşturma hedefinin bir parçası olduğunu belirtti.

Öğrencilerimizin de ilk kez bağış yaptığı “Yeniden Kullan” sergisinden tüm ASBÜ personeli ve öğrencilerimiz ücretsiz olarak yararlandı.